De Orthomoleculaire Geneeskunde - Revitalis

De grondslagen voor de orthomoleculaire geneeskunde zijn gelegd in de Verenigde Staten door dubbelvoudig Nobelprijswinnaar en medicus Dr. Linus Pauling en de gerenommeerde psychiater Dr. David R. Hawkins. Sinds de jaren'70 is de orthomoleculaire geneeskunde wijdverbreid in de Verenigde Staten. Belangrijke successen werden geboekt op het vlak van de behandeling van hart- en vaatziekten, verslavingszorg, psychische gezondheid en chronische ziekten.

 

Basisethiek

De orthomoleculaire geneeskunde gaat er vanuit, dat een evenwichtig gebruik van voedingsstoffen en andere lichaamseigen stoffen betere en langdurigere resultaten kunnen boeken in het lichaam dan geneesmiddelen. Voedingsstoffen en mineralen zijn lichaamseigen stoffen, daarom creëren ze geen bijwerkingen en ondersteunen het zelfhelend vermogen van ons lichaam.

 

Wat doen medicijnen?

Farmaceutische geneesmiddelen zijn niet-lichaamseigen stoffen. Farmaceutische geneesmiddelen kunnen bepaalde problemen verhelpen, maar op een ander vlak verstoren ze ons lichaam ook. Ze kunnen op middellange of langere termijn een onbalans en dus andere problemen en aandoeningen creëren. Vaak zijn farmaceutische geneesmiddelen symptoom-bestrijdend en lossen deze de werkelijke oorzaak niet op. Maar als het olielampje in uw auto brandt, plakt u er ook geen stikker overheen. Het is belangrijk op zoek te gaan naar de werkelijke oorzaak en bron van aandoeningen, en daar iets aan te doen.

 

Oorzaak van aandoeningen

De belangrijkste stelling van de orthomoleculaire geneeskunde is, dat een evenwichtige aanwezigheid van belangrijke vitamines en mineralen van fundamenteel belang is voor uw gezondheid. Daarnaast is ook een afwezigheid van gifstoffen heel erg belangrijk, omdat gifstoffen ontstekingen en verstoringen in het ons lichaam veroorzaken. Beide problemen kunnen zeer nadelige effecten hebben op uw lijf.

 

Diagnose

Als u bij Revitalis komt, zal onze orthomoleculair therapeut samen met u een grondige inventarisatie opnemen van uw klachten. Hij zal op basis daarvan een orthomoleculair onderzoek doen naar tekorten en naar gifstoffen. Wij volgen hierbij onze 5 fundamentele stappen voor het krijgen van lange termijn positieve gezondheidsresultaten op celniveau. Deze 5 stappen zijn synergetisch aan elkaar verbonden. Het doel hiervan is het zelfgenezend vermogen van het lichaam terug te geven aan het lichaam zelf.

 

Behandeling

Wilt u meer informatie, bel ons dan of maak meteen een afspraak. U kunt hier ook lezen wat andere patiënten bij onze behandeling ervaren hebben. U kunt zich ook inschrijven voor een van onze kosteloze informatiebijeenkomsten.

 

Revitalis

Tim Kors is de oprichter van Revitalis. Bij Revitalis kijken we naar de chemische balans en onbalans in de cellen van uw lichaam. Daarom hebben we niet focussen op de controle van de symptomen, maar op het onderzoek naar de oorzaken van de symptomen. Door het herstel van de chemische balans in je lichaam, wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd en herstelde het evenwicht

 

For more details please visit: http://revitalis.nl/over-ons/behandelaars/

Write a comment

Comments: 0