Genezen van chronisch vermoeidheidssyndroom voor Happy & Gezond Leven, bezoek Revitalis

Chronisch vermoeidheidssyndroom

 

Vermoeidheid is een fenomeen waar iedereen wel eens last van heeft. Sommige mensen zijn zo vaak vermoeid, dat ze het niet eens meer door hebben. Als je altijd moe bent, wordt alles zwaar. Daarom wordt CVS soms ook wel verward met depressie. Het chronisch vermoeidheids syndroom (CVS) wordt wel eenvoudigweg chronische vermoeidheid genoemd, of immuun dysfunctie syndroom.

Chronisch Vermoeidheid Syndroom is een van de meest gerapporteerde aandoeningen op huidige leeftijd. Het is een soort van lichamelijke aandoening die zowel de mentale en fysieke vermogen van de mens beïnvloedt. Als iemand in de staat, hij / zij voelt een soort van onuitsprekelijke gevoel dat er meer is dan vermoeidheid. Meestal voelt men ziek de hele tijd rond de dag en verliest kracht om voortdurend te werken wanneer beïnvloed door het chronisch vermoeidheidssyndroom. De getroffen persoon wil altijd om te ontspannen en zelfs zij niet het gevoel comfort in ontspanning.

 

Sinds het begin van CFS, lijkt de specifieke oorzaak is gerelateerd aan het immuunsysteem en mogelijk darmgezondheid. Mensen meestal zijn getroffen met vermoeidheid om verschillende redenen, maar als het langer duurt dan zes maanden, kan het slachtoffer van chronische vermoeidheid syndroom. Ook kan men het syndroom een enkele eenvoudige ziekten zoals diarree, longontsteking, ademhalingsziekten en andere infectieuze problemen voelen. Verder kan het syndroom op mensen virusinfecties. Maar het symptoom duur kan variëren van persoon tot persoon.

 

Spotting CFS

Het is gebruikelijk dat men vermoeid moeten voelen na een harde werk in zijn / haar respectieve bureau of werkplek. Maar als de vermoeidheid regelmatig blijft en langzaam vernietigt al uw werken energieën, is er een grote kans dat u lijdt aan het chronisch vermoeidheidssyndroom. Het syndroom kan voorkomen bij mensen van verschillende leeftijdsgroepen, omdat er geen leeftijd specificatie voor het syndroom. Het kan worden weergegeven op een 10 jaar oud of een man van 40 jaar oud. Er zijn een aantal specifieke symptomen die u helpen bij het syndroom op te sporen.

 

Mensen, die worden beïnvloed door de CFS, meestal last vermoeidheid gedurende meer dan zes opeenvolgende maanden. Samen met de vermoeidheid, voelen ze zich verschillende andere symptomen zoals spier- en gewrichtspijn, ernstige hoofdpijn in verschillende patronen, keel pijn, gebrek aan slaap, op korte termijn geheugenverlies etc. Zij zijn de vaste begeleider van een potentiële CVS-patiënt. Als al deze symptomen verschijnen op je, zeker u lijdt aan het chronisch vermoeidheidssyndroom.

 

Managing CFS

Chronisch vermoeidheidssyndroom is niet zoals de andere veel voorkomende ziekten die zal worden hersteld met een bos van voorgeschreven medicijnen of ingrepen. Iemand die besmet zijn met het syndroom moet het juiste plan om de ziekte te herstellen. Je bent in staat om een groot percentage van de ziekte te genezen helemaal zelf.

 

Krijg de juiste voedingsstoffen voedsel, en te voorkomen dat allergische voedingsmiddelen. Bovenal krijgen een schoonheidsslaapje. De slaap helpt om uw fysieke kracht te verhogen. Het zal u zich beter voelt.

 

Bij de Revitalis kliniek kijken we naar vermoeidheid vanuit onze 5 fundamentele stappen voor het krijgen van lange termijn positieve gezondheidsresultaten op celniveau. De 5 stappen zijn synergetisch aan elkaar verbonden en worden vaak tegelijkertijd toegepast. Het doel van het volgen van deze 5 stappen is niet om een specifieke aandoening te behandelen, maar om het zelfherstellend vermogen aan het lichaam terug te geven.

 

Bekijk de lezing van Prof. Dr. Michael Maes op Revitalis, een specialist op het gebied van chronische vermoeidheid. In deze lezing vertelt hij op een toegankelijke manier over de oorzaken en behandeling van chronische vermoeidheid volgens de laatste stand van de kennis.

 

For more details please click here

Write a comment

Comments: 0